15 Eylül 2015 Salı

HOŞGELDİN SELİN BEBEK :)

Dün yani 14 Eylül tarihi itibariyle artık bende bir halayım. Güzeller güzeli prensesimiz Zeynep Selin yani Selin saat 16 sularında dünyaya gözlerini açtı. Baya saçlı bir bebeksin ve görenler seni abime benzetiyor. :) Bak bugün benim babannem, yani senin babanın babannesi de hemen seni görmek için yollara düşmüş. Seninde ailenle birlikte  sağlıklı, sıhhatli, uzun , mutlu, şanslı ve bahtı açık bir hayatın olur umarım.  

Kuzenlerin Kaan ve Arhan'da bugün sana merhaba demek için yanına geldiler ama sen uyumayı tercih ediyorsun :D Şansın, bahtın, kaderin, talihin açık olsun. Hayatta istediklerinizi elde edersiniz umarım ve büyüyünce adil, ahlaklı iyi bireyler olursunuz kuzenlerinle...

Erkek dayıya, kız halaya derler hep.. Yani bu durumda Kaan ve Arhan babana, sende bana çekeceksin :D Hahaha bakalım umarım seversin beni :)

Seni şimdiden çok seviyoruz hoşgeldin dünyaya....

Sen odaya gelmeden önce ise organizasyonlarımızda hep bizimle olan Şans Parti Atölyesi odanı süslüyordu. Rengarenk balonlar koyduk, fil konseptli çikolatalarımız, panomuz, lavanta bohçası, isimliğin, cibinliklerin hazırdı sende böylece süslenmiş bir odaya geldin.Umarım konseptli odan hoşuna gitmiştir. 

Doğduğun hastane, aynı zamanda kuzenlerin de doğduğu hastane olan Başkent Üniversitesi Hastanesi'ydi. Doktorun ise aynı zamanda benimde doktorum olan Prof. Dr. Filiz Bilgin Yanık'tı. Kendisine bu vesileyle bir kez daha teşekkür ederim.

Sen odaya çıktıktan sonra bizler bol bol fotoğrafını çektik, sen şimdiden kokoş bir kızsın pembe balerin yazan kıyafetinle kollarını atmış keyif yapıyordun. İlk aşında da yani Hepatit B aşında da ben yanımdaydım.

İyi ki geldin hayatımıza minik renk kattın :D

Allah seni ve Kaan&Arhan'ı kem gözlerden korusun hepinize maşallah :) Gezi blogunda size yer vermemin sebebi Dünya'yı özgürce gezin. Belki burs kazanıp yurtdışında da okursunuz 😄 Bende çok sevinirim.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder