19 Şubat 2015 Perşembe

EN KISA YOL : CEPYOL


Bugünkü postumda size benim yeni keşfettiğim ve memnun kaldığım bir uygulama -internet sitesinden bahsedeceğim. Yani en kısa yol: Cepyol dan. 



Cepyol'dan online bilet alarak ; hızlı ve en uygun fiyatlarla biletinizi almış oluyorsunuz. Bu sitede yurtdışı ve yurtiçi uçak ve otobüs biletlerini kolayca alabilir, tüm havayolu ve otobüs şirketlerinin biletlerini tek bir ekranda detaylıca karşılaştırabilirsiniz. Ayrıca İDO seferlerine de buradan ulaşmak mümkün. Diğer önemli bir özelliği ise gideceğimiz yerde konaklayabileceğimiz otelleri buradan seçip rezervasyon yapabilmemiz. 


Uygulamayı cep telefonlarınıza indirerek böylece daha pratik bir şekilde ulaşımdan konaklamaya kadar her türlü seyahat planlarınızı, tüm fiyat ve seçenekleri ile karşılaştırarak cep telefonunuzdan en uygununu bulup satın alabiliyoruz. 


Tüm havaalanlarının uçak iniş- kalkış saatlerini de bu uygulama üzerinden takip edebiliyoruz böylece tek tek havalimanlarının web sayfasına yönelmek yerine buradan hızlıca uçak seferlerini görebiliyoruz.


Araç kiralama işlemlerimizi de bu sayfadan yapabilmek benim hoşuma gitti. Aracın alış yerini ve varış yerini yazdığımızda karşımıza hemen alternatiflerin çıkması gerçekten de güzel olmuş. 


Şehir rehberi kısmından da gideceğimiz yer hakkında önceden araştırma yapıp, planımızı ona göre şekillendirebiliyoruz.


Gideceğimiz yerin rehberine, genel tarihine, gezilecek yerlerine, yemek-eğlence mekanlarına, ulaşım hakkında bilgilere ve sevdiklerimize gittiğimiz yerlerden ne alabiliriz sorusuna Cepyol bir tıkla cevap veriyor. Cepyol'un uygulamalarıyla seyahat planınız anında cebinizde oluyor.


Bu uygulamanın benim gibi gezmeyi sevenlere ne gibi faydası olur dersek öncelikle pratiklik ve hız. Bir tatil gideceğimiz yere varmamızla başlamıyor aksine varacağımız yere gitmeden önce ulaşım aracına binmemizle başlıyor. Hatta bazen sırf yolculuk yapmak bile insana gideceği yere varmaktan daha çok zevk veriyor. 


Her şeye aynı yerden erişim sağlamak en önemli özelliği bence. Ayrı ayrı havayolu şirketlerinin, araba kiralama şirketlerinin, otobüs firmalarının veya İDO hattı seferinin web sayfasında gezmeden doğrudan buradan erişim sağlayabiliyor olmam. Böylece hızlı bir şekilde kombine olarak biletlerimi ayarlayabiliyorum. 
Cepyol sayesinde gideceğim yerde nerede kalacağım sorununu da kafamdan atıyorum. Biletlerimi ayarlarken uygun fiyatlı oteller arasında da kıyaslama yapıp, hoşuma giden otelde rezervasyonumu yapıyorum. 


Eee siz hala bu uygulamayı indirmediyseniz çok şey kaybediyorsunuz demektir.  Cepyol'u Google Play'den ve App Store'dan indirmeyi unutmayın. Seyahat planlarken çok faydasını göreceğinize eminim :)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder