20 Mayıs 2015 Çarşamba

ANKARALI BLOGGERLARLA CHEF AKADEMİ BULUŞMASI

6 Mayıs 2015 tarihinde Şef Ali Açıkgül  önderliğinde Chef Akademi'nin Çayyolu'ndaki yeni şubesinde Ankara Etkinlik Ayşegül Aygün'ün organizatörlüğüyle leziz yemekler yapmak için buluştuk.
Yemek yaparken oldukça eğlendik ve açıkçası yaptığımız yemeklerin bu kadar leziz olacağını düşünmemiştim. Yemeklerin tadı hala damağımda. 

Chef Akademi'de değişik workshoplar, dersler ve kurslar mevcut. Bence siz de bir göz atın eminim hoşunuza giden bir aktiviteye denk geleceksiniz.

Benim ekip arkadaşım İnci Tadında blogunun sahibi İnci Hanımdı. Kendisine teşekkür ederim :) Onun dışında bu özel etkinlikte Mide Mühendisi blogunun sahibi Emrah Bey,  Etmanyak blogunun sahibi Hasan Bey,  Ebru HanımDolu Dolu Mutfak blogunun sahibi Aslı Hanım, Yemek Yolculuğu blogunun sahibi Banu Hanım, Ordan Burdan Hayattan blogunun sahibi Yasemin Hanım vardı. Bu güzel etkinliği düzenleyen Şef Ali Açıkgül'e ve Ankara Etkinlik - Ayşegül Hanım'a da ayrıca teşekkür ederiz. 

Hazırladığımız yemekler tam da benim damak tadıma uygun olan İtalyan mutfağıydı. Sizleri aşağıda fotoğraflarla baş başa bırakıyorum :) 








8 yorum:

  1. Birlikte yemek yapmak ve tatmak çok eğlenceliydi.. Yine yapalım :)

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel yazmışsınız. Keyifli bir akşamdı gerçekten, teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet baya keyifliydi başka aktivitelerde görüşmek dileğiyle :)

      Sil
  3. baya keyifli bir etkinlik olmuşa benziyor

    YanıtlaSil
  4. Gece gece acıktırdınız :)
    elinize sağlık.

    YanıtlaSil