2 Kasım 2015 Pazartesi

KOSTÜM PARTİSİ TEMALI DOĞUMGÜNÜ

Kaan& Arhan 2. yaşlarını tamamladılar. Zaman gerçekten de su gibi akıp geçiyor. İkiz ailelerini ancak bir başka ikiz aileleri anlar. İkiz bebek büyütmek zor olduğu kadar bir o kadar da keyifli ve mutlu bir hadise. Sevinçler, kahkahalar, mutluluklar çifter çifter oluyor. Allahım onlara sağlık, mutluluk, huzur versin. Her zaman karşılarına iyi insanlar çıkartsın. Her zaman doğrudan ve adilden yana olun. 

Aslında bu sene  parti yapmayı pek planlamıyordum. Daha sonra ilerleyen senelerde zaten kreşte -okulda kutlayacağını düşünerek bu sene de  parti yapalım dedik. Doğumgünümüzü geçen sene memnun kaldığımız Curcuna Parti Evi'nde kutladık.

Bu blogu kurmama vesile olan ve bana bu tarz konularda yardımcı olan Özge'nin de fikriyle doğumgünümüz bir anda kostüm partisine dönüştü. 31 Ekim'in Halloween olması sebebiyle Halloween konsepti yapalım diye bir fikir ileri sürdü. Bende Halloween konseptini biraz yumuşatarak olayı kostüm partisine uyarladım.

Arkadaşlara kostüm partisi yapıyoruz dedim ama daha ne giyeceğimize karar vermemiştik. Bende bunun üzerine internetten araştırmalara başladım ve Ankara'da Zeze Kostüm 'den kostüm kiralanabildiğini öğrendim. Arkadaşım Birgül'le kostümcünün yolunu tuttuk ve beğendiğimiz kostümleri denerken ikimizde çok eğlendik. En son ben prenses kostümü kiralamaya o da Avrupa dönem kostümü kiralamaya karar verdik. O eşine kendi kıyafetine uygun Avrupa dönem kostümü ben de eşime Kaptan Hook kostümü kiraladım. İstediğinize göre farklı kostümler bulmak mümkün.

Ben ve eşimin kostümleri hazırdı ama çocukların kostümü hazır değildi. Onlara da babalarıyla uyumlu olsun diye korsan yapmaya karar verdim ve internetten çocuklar için korsan kostümü buldum. Çocuklar ve baba korsan kostümlü diye pastamızı da korsan yapmaya karar verdim. Panomuz için de Jake ve Varolmayan Ülkenin Korsanları'ndan etkilenerek kıyafetlerimize uygun şekilde olması için arkadaşım Burcu ve Şans Parti Atölyesi yardımıma koştu. 

Kostüm partisi temalı doğumgünümüzden görüntülerle sizi başbaşa bırakıyorum. Fotolardan da görüleceği üzere çocuklardan ziyade biz eğlendik :D Ha bu arada partinin fikir sahibi Özge partimize o tarihte Amerika'da olması sebebiyle katılamadı bunu da belirteyim :D






3 yorum:

  1. Müthiş bir parti olmuş.. Nice mutlu, sağlıklı yıllara :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler çocuklardan ziyade biz eğlendik :D

      Sil
  2. vallahi şuana kadar incelediğim temalı doğum günleri içinde en çok emek verilen organizasyon olmuş gibi görünüyor.. yani insan söyleyecek kelime bulamıyor. tek kelimeyle; süper! elinize, emeğinize sağlık.. mutlu, sağlıklı ve huzurlu uzuuuuuuun bir ömür onlarla olsun inşallah.. geçmiş doğum günleri kutlu olsun..

    YanıtlaSil