25 Mayıs 2016 Çarşamba

JOLLY TUR

Daha önce hiç bir zaman bir tur şirketiyle tatile gitmemiştim. Hayatımda sadece bir kere turla tatile gittim. O da Jolly Tur'la olan İtalya tatilimizdi.  Yakın arkadaşlarımızla birlikte baştan sonra İtalya tatilimizi Jolly Tur'la yapmıştık ve hayatımızın en güzel bir haftasını geçirdik diyebilirim. Fırsat  bulduğum ilk fırsatta Jolly Tur'la İtalya tatilimizi de bloga ekleyeyim. 


Siz hiç daha önce Jolly Tur'un Pop Kampanyalarını duydunuz mu? Bende daha önce hiç duymamıştım ta ki Jolly Tur'dan erken rezervasyon otellerini araştırana kadar.

Jolly Pop ile Jolly Tur'un indirimli dünyasına keşif yapabileceksiniz. Jolly Pop'un değişik kampanyaları mevcut.

Örnek vermek gerekirse Jolly Pop'un Total ile anlaşması var. Kampanya 07 Mart 2016 – 15 Eylül 2016 tarihleri arasında Jolly Tur acentelerinden, internet sitesinden ve mobil siteden yapılacak yurtiçi ve yurtdışı otel veya tur alışverişlerinde geçerlidir. Yaptığınız alışverişlerden şifre kazanabiliyorsunuz. 

Buna göre cep telefonunuzdan 30 Eylül'e kadar Jolly yazıp, bir boşluk bırakıp Jolly'den aldığınız şifreyi belirlenen numaraya mesaj atarsanız bedava yakıt kazanabilirsiniz.

Jolly Pop'ın Altınyıldız Classics'le de 2 tane kampanyası mevcut. Birinci kampanya ile  Jolly Tur müşterileri Altınyıldız Classics mağazaları üzerinden yapacakları satın almada balayı smokin paketlerinde sabit 699 TL fiyat ile satın alım hakkı tanımlanacaktır.



İkinci kampanyada 01 Haziran 2016 – 31 Temmuz 2016 tarihleri arasında rezervasyon yaptıran Jolly Tur müşterileri için Altınyıldız Classics mağazaları üzerinden yapacakları 200 TL ve üzeri alışverişlerde kullanabilecekleri 50 TL indirim hakkı tanımlanacaktır.

Kampanya dahilinde indirim kazanan misafirler haklarını kullanabilmek için satın alım esnasında Jolly Tur’un sms yoluyla iletmiş olduğu kampanya katılım şifresini Altınyıldız Classics mağazalarında kasa görevlisine ibraz etmek zorundadırlar. 


Jolly Pop'ın bir diğer kampanyası da RS Servis indirimi. 01 0cak 2016  – 31 Aralık 2016 tarihleri arasında Jolly Tur’dan tatil rezervasyonu yaptıran veya uçak bileti alan Jolly Tur müşterileri için, RS SERVİS’ten satın alacağı mini onarım, boya koruma ve bakım hizmetleri ile Automobile Card ürünleri üzerinden %25 indirim hakkı kazanacaktır.İndirim hakkını kullanmak isteyen Jolly Tur müşterileri voucher belgelerini RS Servis noktalarında ibraz etmesi yeterlidir.

Jolly Pop kampanyalarından da açıkça anlaşılacağı üzere Jolly Tur'dan tur, otel gibi rezervasyon yaptırmak isteyenlerin pek çok ayrıcalığı ve indirim hakkı bulunuyor. Bu nedenle turları ve erken rezervasyon otellerini araştırırken Jolly Tur'un web sayfasına bakmakta fayda var ;) 



2 yorum:

  1. Ben Jolly Tur ile hiç tatil yapmadım.. Senin tavsiyen varsa mutlaka denerim :)

    YanıtlaSil
  2. Ucuz otobüs bileti bulmak artık çok kolay. Online olarak internetten ucuz otobüs bileti https://www.3havalimanı.com/otobus-bileti satın alabiliyorsunuz. İnternet üzerinden hizmet veren onlineterminalim.com sitesinde bütün otobüs firmalarının seferlerini karşılaştırıp, en ucuz otobüs biletini bulup alabiliyorsunuz.

    Mis Amasya, Narlıca Seyahat, Nevşehir Seyahat, Niksarkale, Öncü Göreme, Öz Diyarbakır, Öz Doğu Kars, Öz Elbistan, Öz Erciş Seyahat, Öz Sivas, Mersin Vif, Mersin Villa, Metro, Özgül Bafra, Özlem Ardahan otobüs firmalarının online bilet işlemlerini https://www.3havalimanı.com dan yapabilirsiniz.

    YanıtlaSil