18 Eylül 2016 Pazar

Yellow Pages Ve Thy İle Uçun


Bir yerden bir yere gitmek, uçuş işlemleri, uçuş saatleri önemli ve zor ayrıntılardır. Gideceğiniz firmanın adres ve iletişim bilgilerine ulaşmak her zaman uğraştırıcı işlemler olmuşlardır. Turizm, uçuş ve yolculuk firmalarına ulaşamadığınızda büyük sorunlar sizi bekler. Artık THY adresine ulaşmanın çok kolay bir yolu var. THY iletişim  bilgileri sizin elinizin altında. Türk Hava Yolları dünyada birçok lokasyona havayolu seyahati imkânı sunuyor.  Size zahmet vermeden, kolay yoldan tek tıkla ulaşım bu adreste.

THY Genel Müdürlüğü adresine ulaşmak için yukarıda bulunan mavi linke tıklamanız yeterlidir. THY benzeri firmalara ulaşmanız için sağda ‘’Benzer Firmalar’’ butonu yer alır. Yellowpages size çok kullanışlı bir yol sunar. Aradığınız firmanın iletişim bilgileri, adres ve konumu aynı sayfa üzerinde yer alır. Üstelik aradığınız firma hakkında yapılmış olumlu-olumsuz yorumları da görürsünüz. Her şeyiyle size en iyi şekilde hizmet verebilmek için tasarlanmış bir sayfa. İster açık adres, ister telefon numarası alabilirsiniz. Üstelik adresi harita üzerinde görebiliyorsunuz. Sayfanın alt kısmında THY ile ilgili yorumları okuyabilir, aradığınız firma hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. THY ile iletişiminiz gerçekleştiğinde sizde sayfanın alt kısmında bulunan boşluğa kendi yorumunuzu yazabilir, ardından oy verebilirsiniz. Yellow Pages ve THY iş birliği müşteri memnuniyeti için tasarlandı.

Yellow Pages adresi size sadece iletişim bilgilerini sunmakla kalmıyor, Türk Hava Yolları ofis ve acenteleri hakkında bilgide veriyor. Bulunduğunuz konuma göre en yakınınızdaki firma nerede mi? Hepsinin cevabı aynı adreste yer alıyor. Üstelik hepsinin adres ve iletişim bilgileri ayrı ayrı sunuluyor.  Sayfaya girdiğinizde sağ kısımda size harita özelliği vererek gidebileceğiniz en kolay yolu anlatır. Yellowpages harita konusunda güvenilir bir adrestir, çünkü Büyük firmalar ile işbirliği içindedir. Yellowpages adresinde müşteri memnuniyeti çok mu çok önemli! Yellow Pages ile THY adresine ulaşmak artık çok kolay! Firma aramalarınızda önemli bir nokta ise firma bilgilerinin güncel olmasıdır. Yellowpages bunu proje ekipleriyle gerçekleştirerek THY bilgilerini güncel tutar. Böylece daha kolay yoldan ulaşım sağlarsınız. Yellowpages her şeyiyle kolaylık!

2 yorum:

  1. Ucuz otobüs bileti bulmak artık çok kolay. Online olarak internetten ucuz otobüs bileti https://www.3havalimanı.com/otobus-bileti satın alabiliyorsunuz. İnternet üzerinden hizmet veren onlineterminalim.com sitesinde bütün otobüs firmalarının seferlerini karşılaştırıp, en ucuz otobüs biletini bulup alabiliyorsunuz.

    Mis Amasya, Narlıca Seyahat, Nevşehir Seyahat, Niksarkale, Öncü Göreme, Öz Diyarbakır, Öz Doğu Kars, Öz Elbistan, Öz Erciş Seyahat, Öz Sivas, Mersin Vif, Mersin Villa, Metro, Özgül Bafra, Özlem Ardahan otobüs firmalarının online bilet işlemlerini https://www.3havalimanı.com dan yapabilirsiniz.

    YanıtlaSil