26 Aralık 2014 Cuma

BUTİK & KÜÇÜK OTELLER


Soğuk bir Ankara gününde şimdiden yaz tatili planlarımı yapmaya başladım. Bu kitap sayesinde daha önce hiç bilmediğim yeni butik ve küçük otelleri keşfetmiş oldum. Hepsi birbirinden güzel. Yaz tatilimi de bu vesileyle Marmaris Selimiye veya Bozburun'da butik otellerden birinde geçirsem hiç fena olmaz :) o bölgede çok güzel oteller keşfettim.





"Butik & Küçük Oteller" kitabında keyifli ve huzurlu bir tatil yapabilmemiz için bizler için tesisler araştırılmış, gezilmiş ve yerinde görülmüş. Masmavi denizler, dantel gibi işlenmiş kıyılar, görkemli dağlar, otantik sokaklar, yemyeşil bahçeler, binlerce yılın izlerini taşıyan tarihi yapılar, masalsı taş evler, lüksüyle şımartan işletmeler, doğanın kucağındaki bungalovlar, konforlu süitler ve her birinde sizleri evinizde hissettirmek için çabalayan sıcacık ev sahipleri… Bu kitapla birlikte bizlere bu güzel coğrafyadaki birbirinden güzel küçük ve butik oteller anlatmakla kalınmamış,, ayrıca bize yaşatılmak istenmiş. 

Kitabın sayfalarını çevirirken, her birinde farklı bir hikâyenin kahramanı olabileceğimiz birbirinden farklı tattaki seyahatlerin izini de sürebiliriz.


Butik&Küçük Oteller ve Kitabı için: 






3 yorum:

  1. selimiye çok güzelbir yer nane limon pansiyon da çok başarılı bir yer ama çok başarılı bir sahil bekleme daha çok tekne tatilinde bir durak olan selimiyenin gece dinliği muhteşemdir sevgiler ezgi sun

    YanıtlaSil
  2. Türkçe karşılığı ranza olan ve Türkiye'nin en popüler hostellerinden biri olan Bunk Beyoglu Hostel'imiz de küçük oteller kategorisinde yer almaktadır.

    YanıtlaSil