2 Mart 2016 Çarşamba

PRATİK UÇAK BİLETİ

Bu postumda son zamanlarda denediğim bir internet sitesinden bahsedeceğim size. Siz hiç Pratik Uçak Bileti'ni duydunuzmu?

Bende kısa bir süre öncesine kadar duymamıştım ama uçak bileti alacağımız zaman tabiki bende güvenilir bir siteden ve uygun fiyatlı uçak bileti almaya özen gösteriyorum.

Beni tanıyanlar bilir, her zaman ilerisi için bir tatil programım, bir tatil planım vardır. Bu beni o günler için heyecanlanmamı ve bir bakıma motive olmamı sağlar. Gerekirse 5 ay sonrası için elimde bir uçak bileti olsun bu bile beni mutlu eder. 

Sizde bulunduğunuz yerden bir an için uzaklaşmak isterseniz , uçak biletinizi
buradan alabilirsiniz.   Pratik Uçak Bileti'de tam 43 yıldır uçuruyor. 

Yurtdışı uçak biletlerinde erken al az öde uygulaması da Pratik Uçak Bileti'nde mevcut.

Yurt dışı uçak bileti ihtiyaçları, ülkelerde gelir düzeyinin artması ve ülkeler arası destinasyonların artmasıyla birlikte yükseliş göstermektedir. Bununla birlikte yurt dışı uçak biletleri fiyatları,  hava yollarının pazar paylarını büyütme çabaları ile birlikte  çok düşürmüştür. Vize kolaylıkları ve vizesiz seyahat seçenekleri daha ekonomik tatil yapabilme fırsatı yaratarak yurt dışına seyahat isteğini insanlarda arttırmaktadır. 

İnstagram gibi sosyal medya uygulamalarından da insanlar farklı ülkeler - şehirleri görmeye başladı ve içlerindeki seyahat aşkını ortaya çıkardı.  Siz hayalinizdeki ülkeyi hala görmediniz mi? O zaman şimdi tam da hayal kurma zamanı...

Erken rezervasyonlarla insanlar otel tatillerini ayarlarken uçak biletlerini de erkenden almaya başladılar. Sizde erken rezervasyondan yararlanmış ancak henüz uçak biletinizi almadıysanız Pratik Uçak Bileti'ne göz atmakta fayda var.

Pratik Uçak Bileti ile hızlı ve uygun fiyatlarla gerek yurtiçi- gerekse yurtdışı uçak biletlerinizi farklı havayolları arasında kıyaslama yaparak bütçenize uygun olarak alabilirsiniz. 

Biletinizi aldıktan sonra uçuş günü gelmeden yine buradan online check-in inizi yapabiliyorsunuz ve daha sonra biletinizi görüntüleyebiliyorsunuz.

Pratik Uçak Bileti'nde kredi kartına 9 taksit imkanı olduğunu da uunutmayın. Çoğu internet sitesinin bu kadar taksit imkanınn bulunmadığı hususu gözönüne alındığında bu fırsat bence kaçmaz. 

Neyse sizde siteye bir göz gezdirin ve uygun fiyatlı uçak bileti aramaya başlayın, tıpkı benim şu anda yaptığım gibi :D 


1 yorum:

  1. pratik ve kolay bir şekilde uçak bileti satın almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil