10 Mart 2016 Perşembe

TATİLGO

Genelde sonbahar - kış döneminde bir aksilik olmadığı sürece bir haftasonumuzu termal otelde kendimizi sıcacık, şifalı termal sulara bırakırız. Termal suları, kaplıca otellerini sevmeyen yoktur sanırsam. Hem rahatlar hem dinlenir, hem de sıcacık sularda gevşemiş olmak gerçekten de güzel bir duygu. 

Bu sene için termal otel araştırması yaparken tesadüfen Tatilgo sitesinde de termal otellerin yer aldığını farkettim. Tatilgo Termal oteller  de sizde zevkinize ve bütçenize uygun termal otelleri araştırabilirsiniz.

Termal Kaplıca Otellerinde kişiye ve hastalığa özel tedavi programları ile öncelikle sağlığı ve konfor düşünülmektedir. 

Termal oteller sağlık turizmi dışında kendini özel hissetmek ve şımartmak isteyenlerin de bir numaralı adresidir. Otellerin spa merkezlerinde profesyonel ellerde masaj, cilt bakımı ve süt, buhar ve çamur banyosu yaptırabilir, jakuzi, Türk hamamı ve Fin hamamlarında da termal ve şifalı suların iyileştirici etkisini doyasıya yaşayabilirsiniz. 

Her bütçeye uygun ekonomik termal otellerde tercihinize ve konforunuza göre otelleri seçebilirsiniz.

Tatilgo termal otelleri incelerken bilindik klasik termal otellerin dışında da pek çok otel ve farklı şehirlerde termal otellerin olduğunu keşfettim. Şimdiden bir kaçını gidilecek termal oteller listesine ekledim bile. 

Hele hava soğuksa, hatta karlıysa o zaman termal oteller kesinlikle gidilmesi gereken oteller olarak karşımıza çıkmaktadır. Kışın rehavetli, soğuk ve yorucu havasından kurtulmak ve huzura & dinginliğe erişmek için en güzel seçenek kesinlikle termal otellerin şifalı kaplıca sularına kendimizi bırakmak. 

Pek çok hastalığa da şifalı termal suların iyi geldiği hususu bilinen bir gerçek. Özellikle sakatlanmalarda, kireçlenmelerde termal suların iyileştirici etkisi kendisini hissettiriyor. 

Şayet termal otellerde tatil planı veya bir haftasonu kaçamağı için termal keyfi planı varsa Tatilgo'yu esgeçmeyin derim.


3 yorum:

  1. İhtiyacım olan şey. Şu an için uzak bir düşten ibaret olsa da..

    YanıtlaSil
  2. Tek kelimeyle harika..Akici, anlasilir, net. bir yazi olmus.Bana cok faydasi olacak...Tesekkur ederim.

    YanıtlaSil
  3. Tam da kış gelmeden bir termal tatil yapsak diyorduk biz de :)

    YanıtlaSil